“Laat uw toekomstige Porsche voor aankoop keuren”

Ons advies: laat uw Porsche altijd vooraf keuren. Dus voordat u een koopcontract tekent of de auto betaalt. Want als de Porsche technische mankementen heeft, dan wilt u daar van op de hoogte zijn toch?

Met onze aankoopkeuring weet u vooraf exact wat de technische staat van de Porsche is. Onze keurmeester geeft u een persoonlijk aankoopadvies, inclusief een uitgebreid verslag.

Zo kunt u de Porsche met een gerust hart aanschaffen, óf uzelf behoeden voor mogelijk duizenden euro’s aan reparatiekosten.

Technisch verslag met persoonlijke toelichting

Na de keuring ontvang u een technisch verslag. Daarin staat alles beschreven wat we tijdens de inspectie gecontroleerd hebben.
U kunt er ook voor kiezen om niet bij de keuring aanwezig te zijn. In dat geval word u direct na de keuring gebeld. Het rapport wordt dan telefonisch met u doorgenomen. U ontvangt het rapport dezelfde dag per mail.

Aankoopkeuring op locatie elders

Is het onhandig om de auto te verplaatsen of staat deze in het buitenland, dan kunnen wij de aankoopkeuring ook op locatie elders uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Tevens kunnen wij ook het transport verzorgen na keuring op locatie.

Mogelijk gemaakt door Mobilox